Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2018 11:16 - НЕОБЯСНИМО, ОБЯСНИМО НАПЪЛНЯВАНЕ
Автор: yuliya1 Категория: Бизнес   
Прочетен: 10204 Коментари: 0 Гласове:
-13

Последна промяна: 03.01.2018 17:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         Обикновено зимата и особено след празници установяваме повишаване на теглото! Приемаме повече калории, отколкото обикновено, движим се по-малко, без да броим танците ☺ и хоп килограмите скочили! Но най-важно е да установим възможните причини за това, защото не винаги се дължи на повече похапване!
          Всеки човек, след 30 годишна възраст вече има нужда от пречистване на организма! И най-добрия, полезен и качествен начин за това е да се пие Алое Вера възможно най-чистият и сертифициран!!! Няма да се впускам в подробности, само ще кажа, че освен пречистване на организма и артериите, Алое Вера набавя и около 200 полезни съставки за нашия организъм!

image

            Програмата Body Mission: пътят към мечтаната фигура

Програмата Body Mission е цялостно решение – комбинация от иновативни висококачествени продукти, актуални познания в областта на диетологията и различни форми на подкрепа. Отделните компоненти са съчетани помежду си като при механизъм със зъбни колела. Програмата обхваща значително повече аспекти отколкото един единствен продукт. Резултатите от отслабването се определят например от киселинността на организма, апетита между храненията, поддържането на мускулна маса. Освен това Body Mission осигурява голям избор от различни вкусове, което ви помага да издържите диетата докрай. Body Mission предлага и различни форми на подкрепа – например достъп до личен Online Diet Manager. При необходимост програмата може да бъде продължена и след достигане на желаното тегло препоръчваме стабилизиращата програма Stay Slim.
image
Заместете 2 хранения на ден с продукт Figuactiv (шейк, супа, блокче). Благодарение на това вие: ▼▼▼ ще намалите броя на калориите и тялото ще гори мазнини, ▼▼▼ ще снабдявате организма с микроелементи (витамини, минерали), ▼▼▼ ще се чувствате здрави и активни, ▼▼▼

няма да се откажете от вкусната храна. Пригответе си сами нормално 1 хранене на ден. В идеалния случай това би бил обядът. Но по практични причини много хора предпочитат това хранене да е вечер.

image
Заместете 1 хранене на ден с продукт Figuactiv – по този начин тялото и метаболизмът ви постепенно ще се настроят към по-голямото количество храна. Пригответе си 2 вкусни, здравословни хранения през деня: Яжте плодове или зеленчуци с всяко хранене. Ограничете консумацията на тлъсти меса и колбаси. Вечер избягвайте пастата, ориза, белия хляб и картофите. Откажете се от сладките неща между храненията. Ако ви се хапва нещо, вземете зеленчуци (например чушка, алабаш, морков) или порция Figuactiv Linйe. Не забравяйте да пиете много течности (вода, чай).
            




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuliya1
Категория: Бизнес
Прочетен: 55478
Постинги: 12
Коментари: 14
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031